Menu
Your Bag

Blog RSS Feed

14 Jan TIPS MENANGGALKAN KOTORAN DEGIL PADA BAJU
Fabulove 0 19
“Ish, dah lama aku rendam pun masih tak tanggal lagi kesannya. Takkanlah nak tunggu semalaman. Macam mana cara menghilangkan kotoran pada baju ni dengan cepat dan berkesan?”Pelbagai kotoran boleh melekat pada pakaian kita sehari-hari. Kalau lambat di..
24 Dec PENTINGNYA MENCUCI TANGAN
Fabulove 0 29
Mencuci tangan adalah satu prosedur kebersihan dan kesihatan yang penting dalam seharian terutama dalam membendung penularan jangkitan wabak koronavirus (Covid-19).Mungkin ramai masih belum tahu cara terbaik untuk membasuh tangan dan mungkin sela..
11 Dec TIPS PEMBASUHAN BAJU DENGAN BETUL
Fabulove 1 44
Assalamualaikum gais,Sis dapat idea baru nak tingkat kan lagi perkongsian ilmu dalam blog ni. Kita kongsi tips! Aha. sis suka idea ni. Memang lah tak seberapa tips ni tapi boleh la buat orang yang tak tahu tu. Korang mesti tak selesa kalau ke pejabat..
05 Nov SABUN BASUH BAJU 4 DALAM 1!
Fabulove 0 41
Benda boleh jimat buat apa nak membazir?SABUN BASUH BAJU 4 DALAM 1!1. Membersihkan2. Membasmi kuman3. Mewangikan4. Melembutkan baju anda.Mudah dan Jimat kan?Dengan hanya 1 botol DETERGENT kami, anda akan dapat baju yang bersih dari kuman, lembut dan ..
05 Nov KELEBIHAN HAND SANITIZER
Fabulove 0 65
Cerita hangat baru-baru ni diperkatakan memang mengejutkan!**Perempuan 19 tahun rompak dan bunuh kawan baik sendiri**Dunia.. dunia..Kawan baik macam mana pun tak jamin dia akan berlaku baik kepada kita sampai bila-bila. Harapnya kita semua tak tergol..
28 Oct PETUA LANTAI BERKILAT DAN WANGI TAHAN LAMA
Fabulove 0 58
Lantai berkilat ni sangat sinonim dengan mak mak kita ya.. sangat obses kadang tu nak nampak lantai berkilat dan wangi! Selagi tak nampak muka sendiri kat lantai tu, ditonyoh sekuat hati... Berpeluh ke-ti-ak.. hahaha! Jom lah study sikit petua nak la..
Showing 1 to 6 of 7 (2 Pages)